Pukkelpop organiseert exclusieve Goldband try-out in C-Mine

PUKKELPOP ORGANISEERT EXCLUSIEVE GOLDBAND TRY-OUT IN C-MINE
Op woensdag 26 juni organiseert Pukkelpop de exclusieve ‘Samen Tegen Elkaar’ try-out van Goldband in C-Mine, Genk. Fans krijgen de kans om hun favoriete band in een intieme setting te zien en live de nieuwe nummers van 'Samen Tegen Elkaar', hun tweede album dat binnenkort uitkomt, te ontdekken.

TICKETS & INFO 
De ticketverkoop start morgen, dinsdag 4 juni om 12:00 uur via www.pukkelpop.be/try-out. Zolang de try-out niet is uitverkocht, kan elke geregistreerde persoon maximaal 4 tickets bestellen. Tickets kosten €35. 

GOLDBAND 
Goldband, een van de populairste festivalacts van de afgelopen jaren, winnaar van de Nederlandse Popprijs 2022, multi-platina verkopende popgroep, maar bovenal de beste vrienden. 

Milo Driessen, Karel Gerlach en De Het Boaz laten zich niet makkelijk in een hokje plaatsen en veroverden sinds hun eerste releases in 2019 de harten van Nederlandse én Belgische fans. Met een uiteenlopend palet aan genres en een ijzersterke liveshow veroverden zij in zowel 2022 als 2023 alle grote podia, waaronder Lowlands, Rock Werchter, Pinkpop, Pukkelpop en Tomorrowland. Als bekroning van het live succes verkochten ze tweemaal de Lotto Arena binnen enkele minuten uit. In het najaar staan ze twee keer in het Sportpaleis, hun grootste zaalshow tot hier toe. Hiermee bewijst Goldband dat je volledig op eigen kracht je dromen kan waarmaken, of je nu stukadoor, zolderkamer-producer of toneelschool drop-out bent.

• in samenwerking met HAJEE! & C-Mine