Jeroen Delodder

Jeroen Delodder

  • zaterdag 17 augustus
    Boiler
Mr. Untz
Herkomst
België
genre
  • Electronic

Meer dan 20 jaar DJ ervaring en nog veel méér pure passie voor muziek.

Jeroen Delodder begint op zijn zestiende als party DJ en sinds 2012 is hij op Studio Brussel de DJ, presentator en samensteller van Switch, The Greatest Switch, Studio Ibiza, Playground, The Sound Of Belgium enz.

Sinds januari 2023 deelt Jeroen op donderdagavond zijn nieuwe ontdekkingen op StuBru (en houdt hij altijd 20
minuten vrij voor Disco Donderdag).
Op vrijdag en zaterdag hoor je hem samen met Amber Broos in Untz: the party never stops.
Elke derde dinsdag van de maand hoor je Jeroen met een Vinyl Only Session op Kiosk Radio.

In juli en augustus praat en mixt Jeroen alle zomerplaten van Camping Belgica aan elkaar en tussendoor gaat hij overal spelen waar ze hem willen: van kleine zomerbars tot grote festivals.

Jeroen kan komen knallen met een DJ-set vol club classics, rave anthems, vergeten dancefloorfillers én de nieuwe hits van vandaag en morgen. Van technostamper naar trance anthem, van retro classic naar electro-noize en van drum'n'bass skanker naar house-hit. Jeroen draait de platen van The Greatest Switch gecombineerd met nieuwe nummers die binnen een paar jaar ook zo'n dikke dance classics zijn.

Maar net zo goed wordt Jeroen de verrassende DJ-entertainer mét smaak: een all round party DJ-set met pop,
hiphop, 80s, party classics, disco, funk en rock. Want ’t gaat om goeie muziek en om dansen, niet om genres.

En ook als het wat ingetogener mag … als het gaat om sfeer & mood & vibe, dan komt Jeroens jarenlange ervaring in combo met die duizenden nachten vol muziek-diggen helemaal tot zijn recht: Jeroen selecteert voor jou en jouw moment het beste en meest passende uit zijn grote, unieke en gevarieerde muziekcollectie.

Jeroen sluit sinds 2014 elk jaar de slotdag af van Extrema Outdoor, draaide op alle The Greatest Switch parties van de voorbije jaren, speelde meermaals in Kompass en in Fuse, stond meer dan een paar keer op Rock Werchter en op Ostend Beach, deed een bevroren set boven op de berg tijdens Tomorrowland Winter én natgezwete set op Tomorrowland op die heetste dag uit Belgische geschiedenis, hij draaide op Music For Life, WeCanDance en deed die geschifte 24u non stop (!) DJ-set op Studio Brussel.

Jeroen is de vaste DJ van de Belgische Surfkampioenschappen en draaide in 2019 ook op alle zes de Flanders
Classics wielerwedstrijden - want dansen is ook sport.

Jeroen was de DJ op hét A-list BV-huwelijk van 2019 en jawel: hij doet dus ook trouwfeesten :)