Bob Uit Zuid

Bob Uit Zuid

  • donderdag 15 augustus
    Club
Amsterdam oldskool hiphop
Herkomst
Nederland
genre
  • Hiphop

Wees geprezen, gij uitverkorenen, gedoemden en gelukzoekers want hij is terug, den verloren zoon Bob Uit Zuid die in het zweet zijns aanschijns een heilige tweede plaat heeft geschapen en dat alleen maar omdat hij voor anderen leeft. Ja, ook voor jou.

Hij, Bob Uit Zuid, doet het allemaal voor ons, zijn discipelen die hij niet vervloekt en zes keer zestien jaar door een brandend braambos laat kruipen maar die hij juist liefdevol omarmt in een veelkleurige krans van licht: zijn nieuwe plaat en zijn overweldigende optredens.

Heilig is zijn nieuwe plaat, gemaakt met Sam en Sem, zijn trouwe dienaars in het Goede. Louter barmhartigheid met een smerig Duivels randje. Het heeft Bob Uit Zuid behaagt om zijn Heilige boodschap te komen verkondigen op de plekken waar de liefde al gewonnen heeft: de poppodia, de popfestivals en desnoods op plekken waar Heilige liefde al sluimert en slechts nog maar hoeft te worden aangeraakt door bezeten hiphop met een gitarist, een bassist en een MPC.

Geef u over en durf u onder te dompelen in zijn woorden. Bob Uit Zuid heeft zijn tweede plaat geschapen. Een heilig moment. En zo heet hij ook. Heilig.