Andromedik

Andromedik

  • vrijdag 16 augustus
    Boiler
Promising an electrifying drum 'n' bass rave experience
Herkomst
België
genre
  • Drum&Bass
Voor fans van
Netsky, Dimension, Sub Focus

Op 25-jarige leeftijd heeft de opkomende drum 'n' bass artiest Andromedik al een behoorlijke indruk nagelaten op de scene. De Belgische artiest onderscheidt zich van veel van zijn peers met een bijna festival-achtige sound en heeft 2023 goed afgerond met twee spectaculaire debuutoptredens op de iconische Mainstage van Tomorrowland als eerste drum 'n' bass artiest in vijf jaar.

Met een mooie reeks dancefloor hits als 'Forever’, 'First to Go’, en 'Take Me’, en collabs met verschillende getalenteerde muzikanten, zoals wereldwijd chart-topping artiest Lost Frequencies op de Deluxe Mix van zijn recente hitsingle 'The Feeling’, heeft Andromedik alleen al op Spotify meer dan 75 miljoen streams behaald.

Met zijn stijgende populariteit is het geen verrassing dat je Andromedik’s tracks hoort spelen op internationale radiozenders als BBC Radio 1, Studio Brussel en George FM. Al dit talent heeft geleid tot een Drum & Bass Arena Awards nominatie voor 'World's Best Newcomer' in 2019. Andromedik is een veelzijdige DJ en producer die niet bang is om zijn publiek op te schudden met wilde edits, remixes en een brede muzikale kijk op het drum ‘n’ bass genre. Met alle energie die hij in zijn muziek stopt, maar ook in zijn performances op het podium, kunnen we met gemak zeggen dat Andromedik voorbestemd is om een toekomstige headliner te worden.