PKP Zoekt...

PKP Zoekt...

Pintjes drinken

De zotste ideeën krijg je vaak op café maar omdat we spijtig genoeg niet met iedereen iets kunnen gaan drinken, doen we het op deze manier.

Dits & Dats

Heb jij al eens een briljante ingeving gehad die niet zou misstaan ergens op het festivalterrein? Ken je iemand die al hardop heeft zitten dromen over een hilarische festivalperformance? Heb je zelf iets (mee)gemaakt waar onze weide nog cooler van zou worden? Kortom, wel ’s op PKP rondgelopen met het idee “Als ze nu eens dit zouden doen” of “Als ze nu eens dat zouden doen”? Dan is er goed nieuws want dit jaar krijg jij de kans om al die dits en dats aan het Pukkelpopteam voor te stellen.

Wat zoeken we?

We zijn op zoek naar creatieve concepten, originele ideeën, verrassende vondsten met een hoek af. Denk: gestoorde theatercollectieven, improdans die op iets strekt, uurspuwers, steltenkopers, street arty farty, weird shit, crazy stuff, funky fanfares, circusshizzle zonder dieren, slammers met een spraakgebrek, straatachtig theater, dove dj’s, cunstenaars enzovoort.

Wat zoeken we niet?

We zijn niet op zoek naar ‘echte’ bands of dj’s die op Pukkelpop willen spelen. We zijn niet op zoek naar demo’s, we zijn niet op zoek naar The Next Big Thing.

Dusssss

Denk jij wél in aanmerking te komen, welaan dan. Stuur ons een pdf en wees daarbij zo concreet en volledig mogelijk:

  • Projectnaam en de namen van de indieners (personen, bedrijf, vzw…)
  • Een korte bio of cv – wie ben je, wat doe je, wat drijft je en niet te vergeten – waar kunnen we je bereiken (zeker je geboortedatum, adres, e-mail, gsm)
  • Een uitgebreide en gedetailleerde omschrijving van het project, idee of concept
  • Heb je foto’s, schetsen en/of video’s? We like them very much!
  • Inschrijven kan tot en met 31 januari 2018 op wewantyou@pukkelpop.be – vermeld Dits & Dats 2018 in het onderwerp van je mail

Succes!

Ja, veel succes natuurlijk en hopelijk tot snel!

Groetjes,

Het Pukkelpopteam