PKP UPDATE

Pukkelpopper!

Een glazen bol hebben we niet, maar we willen positief blijven, vooruit kunnen kijken en jullie een heel klein beetje hoop en perspectief geven. De Pukkelpopletters en vlaggen zijn een krachtig symbool van verbondenheid.
En ook al was er geen Pukkelpop deze zomer, we hebben ze gewoon even op de vertrouwde plek gezet. Voor iedereen die het wou, voor iedereen die er nood aan had…

Dit was ónze manier om te zeggen: Fuck you, Corona, we’ll be back!

Tot binnenkort!
Het Pukkelpopteam 

 

FAQ: Covid-19

  • Nee. We zijn een zomerfestival met verschillende kampeerterreinen en meer dan 200 artiesten. Het zou, bijvoorbeeld, niet mogelijk zijn om dit jaar nog een datum te vinden waarop de meerderheid van de artiesten beschikbaar is. Los daarvan zou het ook wel eens erg onaangenaam kunnen zijn in een tentje, pakweg, midden oktober.

  • Je ticket blijft sowieso geldig voor PKP21. Kopers van een Early Bird-ticket zullen persoonlijk worden gecontacteerd op het e-mailadres waarop de tickets werden aangekocht.

  • Je voucher blijft sowieso geldig voor PKP21. Kopers van een drankbonnenvoucher zullen persoonlijk worden gecontacteerd op het e-mailadres waarop de voucher(s) werd(en) aangekocht.

STAY SAFE NO PKP20