Weeral 19 nieuwe Pukkelpopnamen

Het weer stuitert alle kanten op deze week maar Pukkelpop gaat standvastig verder op het elan van aankondigen op woensdag. Sinds de drop van Billie Eilish zijn er 67 artiesten aan de line-up toegevoegd, vandaag komen daar nog eens 19 namen bij. Dat brengt het totaal op 86 en dus de perfecte gelegenheid om ook meteen een kleine ‘aankondigingspauze’ in te lassen. Maar geen zorgen, we zijn snel weer terug.

Vers op vrijdag

Toegevoegd aan de line-up: de gabberpop van ascendant vierge, bekend van hun megahit ‘Influenceur’; DJ HEARTSTRING, het Berlijnse trance dance producersduo; Farrago, de Antwerpse globetrotter/dj en smaakmaker bij het label Lenske; de Britse pop-punk van Hannah Grae; donkere electro, wave en techno van Identified Patient; de 20-jarige singer-songwriter en TikTok-ster Nessa Barrett; het onconventioneel mathcore-vijftal Rolo Tomassi; voor vrouwelijke indiepop zorgen The Aces; de Britse poppunkers van You Me At Six komen hun achtste album vieren en ook nog toegevoegd op vrijdag, Zulu grensverleggende hardcore uit Los Angeles.

Hoe cool moet het trouwens zijn als je jouw naam ziet staan tussen o.a. Billie Eilish, Yungblud, Boygenius en M83?

Zin in zaterdag

We gaan voor weekendvibes met Julie, de toekomst van de indierock; Osees, schizofrene scumpunk garageband rond psychic warrior John Dwyer en Bou, rijzende ster aan het drum ’n bassfirmament.

Zij kunnen later alvast aan hun kleinkinderen zeggen dat ze de affiche hebben gedeeld met o.a. Angèle, Limp Bizkit, 2manydjs, Ben Böhmer, Bicep (live), Joost en Rema.

Zot doen op zondag

Op de laatste festivaldag hebben we ook deze acts op de line-up gezet: ADF Family, Ronnie Flex en halfbroer ADF Samski die de handen in elkaar slaan voor een exclusieve ADF Family performance; flowerovlove, de veelbelovend indiepop-sensatie uit Zuid-Londen; de Canadese indierockers van Mother Mother; multidisciplinair poptalent Oliver Malcolm; de Santa Cruz based hardcore band Scowl en, tot slot, Teki Latex, de Parijse king of blends en all-out bon-vivant.

De volledige line-up vind je hier.
Tickets voor Pukkelpop 2023 zijn te koop via tickets.pukkelpop.be.

Tot op de wei!

Line-up Koop je ticket hier