tickets now on sale

Vacature Pukkelpop

DIGITAL MARKETEER & CONTENT MANAGER PUKKELPOP (M/V/X)

Functieomschrijving

  • Je zorgt voor creatieve en spraakmakende social media content voor en op o.a. het Pukkelpopfestival, Garnizoen en andere events die we doorheen het jaar in o.a. Muziekodroom organiseren.
  • Je zet straffe social advertising campagnes op; door jou geschreven, gebudgetteerd en geanalyseerd. Jouw doel? Zoveel mogelijk mensen bereiken en ze tot actie aanzetten. Daarvoor kies je de precieze targeting - met aandacht voor de juiste kanalen en de ideale marketingmix.
  • Je houdt één oog op de content kalender - die je ook zelf mee aanvult in samenspraak met het communicatieteam - en één op je doelgroep: wie wil wat, waar en wanneer horen en/of zien? Jij kent alvast altijd het antwoord op die vraag.
  • Je fileert elke digitale advertentie tot op het bot: je monitort cijfers, grafieken en dashboards van de advertentieplatformen en rapporteert over volgersaantallen en kwalitatieve metrics zoals views en interacties. Niet alleen weet je precies hoe de content presteert, maar ook hoe dat nog beter kan. Je blijft testen en bijschaven om tot zoveel mogelijk interactie en conversie te komen.

Profiel

  • Je hebt een Bachelor- of Masterdiploma in Marketing, Digitale Communicatie of Advertising en testte dat bij voorkeur ook al eens uit op een werkvloer.
  • Je bent een digital native en ademt marketing: je vindt vlot je weg op de advertentieplatformen van Google en op social media - van Instagram over Discord tot TikTok. SEO, CRO, GTM, GA en GSC zijn geen random letterwoorden voor jou.
  • Je weet wat jongeren willen: je voelt je thuis in hun wereld, spreekt hun taal en kent hun interesses.
  • Je bent inventief, innovatief en creatief: je bent trends een stapje voor en geeft er je eigen invulling aan. Dat je ook een snelle denker en vlotte schrijver bent, speelt daarbij alleen maar in je voordeel. Je kent je weg in de grafische pakketten van Adobe en bent nieuwsgierig naar VR, AR en buzzword Metaverse.
  • Je hebt een analytische geest: je werkt gestructureerd, bent stressbestendig en behoudt altijd het overzicht. Je begrijpt de boodschappen achter de data en rapporteert sneller-dan-je-schaduw.
  • Je begrijpt computertaal maar spreekt ook mensentaal: je kan collega’s helder en vlot informeren over onze digitale campagnes. Communiceren gebeurt meestal in het Nederlands en soms in het Engels. Kennis van het Frans is een pluspunt, maar geen dealbreaker.

Je kan je grotendeels terugvinden in dit profiel?
Wij bieden een voltijds contract (38u) van onbepaalde duur voor een uitdagende job en een loon conform PC 304. Ons hoofdkantoor is in Leopoldsburg en we organiseren events in heel Limburg.

Mail je CV en motivatiebrief door naar Marjan Reynders: marjan@pukkelpop.be.
Deadline: 30 juni 2022. De vacature wordt zo snel mogelijk ingevuld.

Wij selecteren op basis van ervaring, kwaliteiten en vaardigheden en maken geen onderscheid tussen kandidaten op basis van leeftijd, gender, etniciteit of beperking.