This was pkp22!

UURSCHEMA ONLINE

Het langverwachte uurschema van PKP22 is vanaf vandaag exclusief beschikbaar in de Pukkelpop-app. 

Je kan hem updaten of downloaden in de App/Play Store of via de website van Pukkelpop.
Vanaf morgen kunnen Pukkelpoppers op diezelfde website terecht voor het klassieke blokken- en uurschema. Meer dan tweehonderd artiesten en negen verschillende podia; puzzelen voor gevorderden dus.  

NIEUW PODIUM: BACKYARD

Negen podia, dat betekent dus een meer dan in 2019. (Not in my) Backyard is het gloednieuwe outsider- en misfitpodium en ligt in een zone waar alles draait rond zelfexpressie en identiteit. Scenes die zich onder de radar begeven, komen hier tot leven. Muzikaal vertaalt zich dat in harde gitaren, underground hiphop en (pop)punk voor nieuwe (internet) generaties. 
De omgeving rond het nieuwe podium wordt een plek waar experiment en DIY centraal staan. Hoe die er juist zal uitzien blijft naar aloude Pukkelpoptraditie nog even geheim.

Zijn o.a. terug te vinden in de Backyard line-up: While She Sleeps, Ghostemane, Frank Carter & The Rattlesnakes, Palaye Royale, Role Model, Chloe Moriondo, carolesdaughter, Bob Vylan, Wargasm, DoFlame en Nova Twins.

De volledige programmatie zie je nu in de app.
Helaas ook enkele namen die niet langer terug te vinden zijn in het uurschema: Gabriels, Madison Beer, Noah Cyrus en Self Esteem haken af voor PKP22. De organisatie zal de affiche de komende weken verder vormgeven.