Pukkelpop zoekt: digitale headliner voor Roblox-podium!

Pukkelpop zoekt: digitale headliner voor Roblox-podium!

Innovatie zit in het DNA van Pukkelpop en dat geldt ook voor de digitale wereld. Pukkelpop lanceert binnenkort een virtuele festivalomgeving in het online game-creatieplatform Roblox; leuke playgrounds met unieke fauna & flora, gave mini-games en uiteraard ook… muziek.

Wie schrijft Pukkelpopgeschiedenis en wordt de eerste headliner op het virtuele hoofdpodium? Het festival houdt hiervoor een unieke wedstrijd voor jong muzikaal talent: muzikanten, dj’s, producers of bands, professioneel of beginnend. De winnaar krijgt een eigen, unieke mo-cap avatar voor de allereerste virtuele showcase en mag tijdens het festivalweekend zijn of haar muziek ook in ‘t echt brengen op een van de Pukkelpoppodia. How about that?!

Wil jij die eerste virtuele PKP-artiest worden, schrijf je dan in via onderstaand formulier. Op zondag 25 juni worden de inschrijvingen afgesloten en een paar dagen later worden de drie finalisten bekendgemaakt. De uiteindelijke winnaar kennen we begin juli en kan ook maar beter z'n agenda vrijhouden tijdens Pukkelpop.

schrijf je hier in

Deelnemers gaan bij inzending akkoord met het wedstrijdreglement.

Pukkelpop in Roblox is een samenwerking tussen Pukkelpop, Proximus en digitale ontwikkelaar yondr. Meer details over dit unieke project volgen binnenkort.