Pukkelpop dropt affiche

Het Pukkelpopfestival, dat plaatsvindt van 18 augustus tot en met 21 augustus, maakt vandaag nagenoeg haar hele affiche bekend. O.a. Arctic Monkeys, Tame Impala, Slipknot, Charlotte de Witte, Oscar & The Wolf, Bring Me The Horizon en Cypress Hill komen deze zomer naar het festivalterrein in Kiewit, Hasselt. De ticketverkoop start op donderdag 24 maart om 13.00u.

HASSELT MUZIEKSTAD

Hasselt, al meer dan 30 jaar thuishaven en trouwe partner van Pukkelpop, pakt vandaag uit met een exclusieve primeur. In de drukbezochte fietstunnel in de Elfde Liniestraat werd de line-up, in totaal bijna 200 Pukkelpopnamen, handmatig en alfabetisch aangebracht door de bekende streetartkunstenaar Kurt Bosmans en zijn team.

LINE-UP (BIJNA) ROND

Deze keer dus geen druppelsgewijze aankondigingen. 90% van de line-up is rond dus waarom nog wachten om te feesten? Achter de schermen wordt dag en nacht gewerkt om van deze editie een memorabele Pukkelpop 2022 te maken. De affiche verzamelt alvast de spreekwoordelijke cream of the crop.

Check de volledige line-up hier!

Of je nu van indie, rock, pop, hiphop, electronic of gewoonweg álles houdt; Pukkelpop is een festival dat je als muziekliefhebber moet meemaken. Ook foodies, cultuurlovers en streetartfans zullen opnieuw ogen en oren tekort komen tijdens deze vierdaagse muzikale ontdekkingsreis.

Tot in augustus, tot op de wei!