Podiumindeling en 14 nieuwe namen

Het meervoud van podium is podia en bij Pukkelpop weten we daar alles van, want wij hebben er maar liefst acht. Topische vragen zoals ‘wie’, ‘wat’, ‘waar’ vinden er hun oorsprong en dankzij de podiumindeling kunnen er vanaf vandaag enkele (snel)wandelroutes worden uitgestippeld of imaginaire sprintjes worden getrokken. Naar de nieuwe toevoegingen aan onze line-up bijvoorbeeld.

donderdag/vrijdag

Op donderdag kan je met snelle tred naar Hindu Radio DJ's en Olly Ameen. Op vrijdag 18 augustus in stevige wandelpas of elegante spurt naar de Antwerpse rock ’n roll van Black Leather Jacket of samen met DJ St. Paul op zoek naar alle uithoeken van de pop- en elektronische muziek. Ook Helena Lauwaert combineert moeiteloos alle mogelijke genres en stijlen in haar dj-set en dat is natuurlijk iets waar lokale Limburgse heldin Ilse Liebens & dj buddy for life Nadiem Shah al veel langer dan vandaag een patent op hebben. Dj Jan Vercauteren droomde onlangs nog hardop van Pukkelpop en poef – wish granted.

zaterdag

Pukkelpop is het festival van de vriendschap en ook de band tussen Eppo Janssen & Friends gaat nooit stuk. Hetzelfde weten we eveneens zeker van Pinkshift, de Amerikaanse rockband uit Baltimore. Sherelle leidt een nieuwe generatie ravers die verslingerd zijn aan jungle, drum 'n' bass, footwork en juke. Wie zin heeft om te bewegen, weet waarnaartoe op zaterdag 19 augustus.

Pukkelpop, dat is een komen en jammer genoeg ook heel af en toe een gaan. Meet Me @ The Altar zal er op zaterdag 19 augustus niet meer bij zijn.

zondag

Op de laatste festivaldag gooien we Captain Kaiser uit de Kempen in de strijd. Hun prio’s liggen op bier en plezier en dat is meteen een ideale match met Stubru-goden Stijn Van de Voorde & Thibault Christiaensen, séa en Michael Midnight, de PKP metafoor voor ‘de laatste doet het licht uit’.

campings bijna volzet

Verder was al bekend dat Camping Relax helemaal volzet is en ook Camping Chill nadert stilletjes aan de maximumcapaciteit. Wil je dus graag blijven logeren tijdens Pukkelpop dan zal je nu in actie moeten schieten.