Boulevard Bizar, mobiele rock-‘n-lol

It's a kind of magic

Met Siegfried & Joy voegt Pukkelpop een extra vleugje betovering toe aan haar line-up. Dit bekende goochelaarsduo brengt een unieke mix van magie, comedy en interactie met het publiek. Siegfried & Joy verwierven internationale faam door o.a. hun recente tv-optreden bij America’s Got Talent waar ze een staande ovatie kregen van het publiek en drie van de vier juryleden. Deze meesters van magie en overdrijving verschijnen vrijdag 18 augustus in de Lift en maken deel uit van de Boulevard Bizar-programmatie.

Boulevard Bizar is mobiele rock-‘n-lol van onze Main Stage tot aan de Booth; meer dan een kilometer plezier en verrassingen. Naast Siegfried & Joy zijn o.a. ook de steltenlopers van Teatro Pavana van de partij, de Balkanfanfare Borokov en de befaamde rolstoeltaxi. Je kan ook een feestje bouwen op je persoonlijke dansvloer, op safari met de PKP-rangers, gaan voor festival make-up of kiezen voor een driesterrenrestaurant-bediening van je festival food. In Food Wood staat Cornhole, een populair werpspel en verder kan je ook meedoen aan de Pukkelpolympics of terug naar de oorsprong van het gamen met Gamemasters.

Het volledige programma van Pukkelpop check je op deze pagina.

Voordelige eet- en drankbonnen

Reminder, nog tot en met 31 juli kan je eet- en drankbonnen aan een goedkoper tarief aanschaffen via de Pukkelpopwebsite. Een voucher ter waarde van €65 ruil je op het festivalterrein in voor 20 eet- en drankbonnen. Tijdens het festival betaal je €3,50 per eet- en drankbon.