Bijna uitverkocht & 5 verse namen

Pukkelpop gaat richting uitverkocht. De affiche is in afrondende fase, de combitickets zijn uitverkocht, Camping Relax is uitverkocht, Camping Chill zo goed als sold out en de beschikbaarheid van alle dagtickets zit nu in de gevarenzone. Het uitkijken naar de start van een nieuwe Pukkelpop wordt ook extra opwindend dankzij deze 5 nieuwe namen.

Vrijdag 18 augustus

Opwindend zou ook een synoniem kunnen zijn voor DJ Fresh, echte naam Daniel Stein a.k.a. de gerenommeerde Britse drum 'n bass-producer en DJ. Je kent ‘m van o.a. ‘Hot Right Now’, een gigantische wereldhit samen met Rita Ora. Op vrijdag kan je ook naar EMJIE, een Brusselse dj en producer, geïnspireerd door kunst, design en andere multiculturele disciplines.

Zaterdag 19 augustus

Op zaterdag wordt het ook lekker zwoel dansen op Pongo. De stem van zangeres Engracia Domingos da Silva herken je vast van de monsterhit Kalemba (Wegue Wegue) van Buraka Som Sistema. Deze Angolese kuduro-ster verwacht je zonder pardon op de dansvloer.

immersieve installatie voor de Booth

Festivalgangers met een combi of een vrijdagticket kunnen op donderdag naar KRANKk; het opmerkelijke collectief van producers en muzikanten, bestaande uit Thomas Geysen op drums, Aram Abgaryan op keys en Willem Heylen op gitaar. Ze hebben een jaar lang gewerkt aan hun nieuwe Pukkelpopperformance. Nieuw want vorig jaar was het KRANKk-trio ook al van de partij in de Booth. Op donderdag 17 augustus staan ze er opnieuw en gaan ze nog een stapje verder met een mix van elektronische dance & drum 'n bass die speciaal is ontworpen voor immersieve installaties. Hun energieke set gaat letterlijk en figuurlijk alle richtingen uit met klanken die je volledig onderdompelen in een meeslepende totaalbeleving van licht en geluid.

Joeri Verholen, Country Manager Belux - North of France – Balkans – Malta, AlphaTheta EMEA: ‘We ontwerpen luidsprekers van hoge kwaliteit en kunnen geluidssystemen uitwerken die aan ieders behoeften voldoen, ongeacht de omgeving. Van nachtclubs, bruisende bars en restaurants tot openluchtfestivalpodia. Ons team van experts vindt steeds de juiste oplossing voor elke locatie of ieder evenement. Samen met Pukkelpop, KRANKk en Kage-Audio proberen we dan ook dit ‘immersive’ verhaal dit jaar verder op de kaart te zetten.

Naast KRANKk krijgt ook $hirak, een van de meest populaire producers van Nederland, een mooie plek op de donderdagaffiche. Naast zijn werk voor o.a. Lil Kleine, Broederliefde en Boef & Ronnie Flex draait hij ook graag voor zichzelf aan de knoppen.