5 nieuwe namen voor de Pukkelpopaffiche

Terwijl de eerste werken aan het festivalterrein zijn gestart, wordt de laatste hand gelegd aan de Pukkelpopaffiche.

Op zondagavond wordt het moshen en meezingen met Stormzy, fenomenale UK-grime op de Main Stage.

Op zaterdag 21 augustus voegt de organisatie nog 2 geweldige namen toe aan de line-up. Paul Kalkbrenner zorgt voor instant bevrediging voor ieders knaldrang: dit Berlijnse house-icoon sluit zaterdagavond het hoofdpodium af.
Diezelfde dag kan je samen met The Hives door de geluidsmuur breken; het wordt hun 5de passage op Pukkelpop, hun debuut in Kiewit dateert alweer van 2001.

Tot slot staan er met Rare Akuma en Antoon 2 vaten vol creativiteit voor hun PKP-debuut, respectievelijk op vrijdag en zaterdag in de Dance Hall.

Eerder werden o.a. Editors, Marshmello, Liam Gallagher, Anne-Marie en het Amerikaans hiphop-fenomeen Future aangekondigd. Verder ook Balthazar, de langverwachte terugkeer van Netsky, draaibroeders 2manydjs, Charlotte de Witte, Burna Boy, Nina Kraviz, dEUS, Sam Fender, de geëngageerde postpunkers van Idles en de demonstratiewedstrijd van Whispering Sons. De laatste namen voor deze editie volgen snel.

Pukkelpop 2021 wordt uiteraard ook de editie van safety first, modaliteiten en protocollen. In goed en grondig overleg met de bevoegde overheden laat de organisatie zich begeleiden richting augustus. De laatste rechte lijn is ingezet!