tickets now on sale

Muziekodroom x Pukkelpop

Pukkelpop en het bekende Hasseltse muziekcentrum Muziekodroom gaan samenwerken. Muziekodroom heeft een oppervlakte van meer dan 3500m² en ligt in Quartier Canal, het oudste en hipste industriegebied van Hasselt. Je kan er terecht voor muzieklessen, workshops en concerten maar er wordt ook volop ingezet op de ontwikkeling en professionele ondersteuning van (jonge) artiesten.

De gesprekken over een partnership liepen al een hele tijd, maar de corona-uitbraak en de vraag van de Vlaamse Overheid om op zoek te gaan naar nieuwe samenwerkingen, brachten alles in een stroomversnelling. In een wereld waar ook de cultuur- en eventsector momenteel zware klappen krijgt, kan je maar beter klaar zijn voor een nieuwe toekomst en voor ons betekent dit zoveel mogelijk versterken en verankeren.

Deze samenwerking ligt ook volledig in het verlengde van onze ambitie om Humanistische Jongeren, de jongeren- en vrijwilligersafdeling van Pukkelpop, verder uit te bouwen en om ook doorheen het jaar events en workshops te organiseren. Voor Muziekodroom betekent dit een logische stap in de verdere professionalisering van haar activiteiten. Met Humanistische Jongeren willen we investeren in de verdere uitbouw van Muziekodroom, zowel letterlijk als figuurlijk. Samen met stad Hasselt en de steun van de Vlaamse Overheid gaan we er een succesverhaal van maken!

 

line-up coming soon