TICKETS

Toegankelijkheid: Inter

Samen met Inter spannen wij ons elk jaar in om Pukkelpop voor iedereen onvergetelijk te maken. We schenken hierbij extra aandacht aan o.a. de toegankelijkheid van het festivalterrein en de omgeving.
 
Wil je graag gebruik maken van onze voorzieningen voor personen met een handicap? Meld je dan vóór donderdag 3 augustus aan via dit aanvraagformulier.

Ben je nog op zoek naar een festivalmaatje, neem dan zeker hier eens een kijkje

 • Personen met een handicap parkeren op de parking voor personen met een handicap, op de hoek van de Kempische Steenweg en de Tulpinstraat. Het is noodzakelijk dat je je parkeertoelating vóór 3 augustus aanvraagt.
 • Personen met een handicap moeten hun ticket omwisselen voor een festivalbandje aan de alternatieve Check-in balie, uiterst links. Daar tegenover bevindt zich ook de alternatieve ingang voor personen met een handicap. Eén begeleider mag hem/haar langs deze ingang vergezellen.
 • Zowel aan de Main Stage, Marquee, Dance Hall als de Club is er een verhoogd platform waarop rolstoelgebruikers, mensen met krukken, ... de optredens goed kunnen zien. Omdat we willen dat zoveel mogelijk mensen met een handicap er gebruik van kunnen maken, kan er maximum één vriend of kennis mee op dit verhoog.
 • Vlakbij de ingang van het festivalterrein is een voorbehouden kampeerzone voor mensen met een beperking. Deze zone maakt deel uit van Camping Chill. Je kan van deze camping gebruik maken samen met max. 4 vrienden.

  OPGELET: Camping Chill is een betalende camping, enkel de persoon met handicap en één begeleider kunnen een GRATIS campingticket krijgen via het aanvraagformulier. De andere vrienden (maximum 3) kopen een campingticket via de website van Pukkelpop.

  Vraag je kampeerplek aan vóór 3 augustus. Na deze datum kan er geen gratis camping ticket meer aangevraagd worden! Zorg dat alle kampeerders een geldig ticket hebben voor Camping Chill.
 • Op het festivalterrein en op de voorbehouden kampeerzone zijn aangepaste toiletten en douches te vinden.
 • Op de voorbehouden kampeerzone is een verzorgingstent voorzien. Je kan er je rolwagen ’s nachts achterlaten en opladen, er zijn aangepaste wasbekkens, je vindt er hulpmiddelen zoals een tillift, een verzorgingsbed, een toiletstoel, etc.
 • Tijdens het festival kan je gratis een beroep doen op Inter-assistenten. Deze assistentie kan concreet inhouden: het opzetten van een tentje, assistentie bij het gebruik van het toilet, bij verplaatsing, bij het eten, ... Aarzel niet om een assistent aan te spreken wanneer je hulp kan gebruiken.

  Je vindt de assistenten aan de voorbehouden parking, alternatieve Check-in balie, op het festivalterrein (bij de podia voor mensen met een handicap) en op de voorbehouden kampeerzone. Je herkent hen aan het witte vestje met Inter-logo.
 • Wanneer er iets fout loopt met je rolstoel of een ander hulpmiddel zoekt Pukkelpop samen met Inter een oplossing voor dit probleem.
 • Samen met Inter, voorziet Pukkelpop een ringleiding aan de Main Stage en de Marquee. De zone van de ringleiding bevindt zich aan het rolstoelpodium. Personen met een hoorapparaat kunnen dankzij de ringleiding rechtstreeks de muziek ontvangen door hun toestel op de T-stand te zetten.

  Wens je gebruik te maken van bovenstaande voorzieningen? Schrijf je dan vóór 3 augustus in via dit aanvraagformulier. 
 • Heb je een handicap en zit je met een probleem waarop je hierboven geen antwoord vindt? Wil je gewoon meer informatie? Stuur dan een e-mail naar pukkelpop@inter.vlaanderen.