menu

Salon Fou

Salon Fou (Powered by Tobasco) is een cool containerdorp waar je drie dagen lang terecht kan voor een frisse, hippe festival look. Je vindt Salon Fou vlakbij de Castello. 

Openingsuren: 12.00u tot 20.00u

Barbershop

Zeggen de woorden ‘classic cuts’, ‘hot towel shaving’ en ‘beard grooming’ jou totaal niets? Of misschien ben jij net wel mee met de laatste knip-en-scheer-trends? Hoedanook, Barbier Bart en zijn team van Haircafé hebben meer dan 25 jaar haar op de teller staan en festivals zijn geen onbekende voor deze dame en heren. Een unieke ervaring voor jou, dankzij de ervaring van de barbier(s)! 

Hair & Make up Saloon

You are never fully dressed without a smile’, dat is het levensmotto van beautyqueen Sofie Gerimont. Zij zal er alles aan doen om jou te laten stralen en shinen tijdens Pukkelpop. Ben jij luscious in pink? Smokin 'hot in grey? Of divine in red? Ga sowieso voor de allerbeste versie van jezelf en kom zeker eens langs in onze Hair & Make up Saloon.

Fleuramour

Bloemenjuweeltjes op maat! Wegens groot succes ook dit jaar van de partij. Duizenden bloemenkroontjes en minstens evenveel fleurige armbandjes zullen jou en onze weide weer opvrolijken. Ga zeker ‘s langs bij Fleuramour, want elke Pukkelpopper verdient een bloemetje. #fleuramourgoespukkelpop  

Over Tobasco

Het uitzendkantoor Tobasco staat gekend voor haar frisse imago, energieke aanpak en originaliteit. Sinds 2016 is Tobasco een van de hoofdpartners van Pukkelpop. De bekende Salon Fou wordt voor deze Pukkelpopeditie omgedoopt tot Salon Fou - Powered by Tobasco. #spiceupyourfestival staat centraal.