KRANKk • Immersive Experience

We hebben met het electronicabedrijf AlphaTheta EMEA – Pioneer PRO AUDIO en de Belgische band KRANKk samen een baanbrekende immersive muziekbeleving ontworpen. Jullie kunnen op vrijdag, zaterdag en zondag van 15.00u tot 15.30u op de Booth-site naar deze exclusieve sound showcase.  

In 2019 kreeg het Belgische bedrijf KAGE Audio van ons de opdracht om een immersive opstelling uit te werken. Doelstelling? Geluidshinder voor buurtbewoners reduceren, zonder verlies van geluidskwaliteit of beleving van de festivalganger.

Op deze basisopstelling werd verder gewerkt en het resulteerde in een volledige multitrack immersive audioperformance. Je zal volledig worden ondergedompeld in een zee van spatiale bangers met reizende effecten die de immersive beleving alleen maar versterken. Aan de knoppen, KRANKk, een straf collectief met op drums Thomas Geysen, op keys Aram Abgaryan en op gitaar Willem Heylen. 

De drie leden van KRANKk studeren aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen en delen een onvoorwaardelijke liefde voor elektronische muziek, een passie voor instrumenten en geluiden en vooral de manier waarop die geproduceerd worden. 
 

check the line-up