ISE (VIRTUAL ROBLOX + LIVE SHOW)

ISE eerste virtuele headliner

De jonge (17!) Limburgse ISE schrijft Pukkelpopgeschiedenis en wordt de eerste headliner op het virtuele hoofdpodium. Ze won overtuigend een unieke wedstrijd voor jong muzikaal talent en krijgt zo haar eigen, unieke mo-cap avatar voor de allereerste virtuele showcase. Op zaterdag 19 augustus gaat deze performance in première in Roblox en speelt ISE ook in ‘t echt in de gloednieuwe E-rena op Pukkelpop. How about that?!

ISE zette haar eerste stappen als singer-songwriter in 2022, net 16 jaar oud. Opvallend is haar onmiskenbare en unieke stem, die vol kracht en diepte een authentiek geluid legt over haar songs. Tijdens haar live shows voel je de connectie met haar publiek vanaf de eerste noot. Ze opende al voor James Walsh (Starsailor), Intergalactic lovers, Ruben Block (Triggerfinger), the Pearl Harts... en speelde op festivals als Bospop, Suikerrock en Festifallz. ISE staat nog maar aan het begin van haar muzikale reis. Om in het oog te houden!

nu online

Pukkelpop in Roblox is vanaf nu gratis beschikbaar voor alle gebruikers van het platform. Op zaterdag 19 augustus is het uitkijken naar de allereerste showcase met ISE, vanaf 19.00u in Roblox en de E-rena. Pukkelpop in Roblox is een samenwerking tussen Pukkelpop, Proximus en digitale ontwikkelaar yondrGame on!